Naakte mannen

10 oktober 2008 geplaatst

Catalogus met 1000 foto's van naakte mannen.


Chantal Janzen of Doutzen Kroes?

Wie is de meest begeerlijke vrouw van Nederland? Is dat Chantal Janzen met haar aanstekelijke humor en haar blonde haar of is dat de langbenige Doutzen Kroes?

Christelijk denken en doen

Afgelopen zondag wandelde ik met mijn vrouw naar de kerk, toen ik één van die armzalige ongelukkige mensen zag, die in gescheurde kleren steeds weer op de straten van onze steden te zien zijn.

Kim Kardashian's metamorfose

Kim Kardashian is een schoonheid maar dit is te danken aan plastische chirurgie! Er is geen lichaamsdeel meer wat niet is aangeraakt door een plastisch chirurg!

Lekkerste en mooiste vriendinnen van beroemde voetballers

Deze mooie vrouwen zien er niet alleen goed uit maar de meeste hebben ook een geweldige modellen carrière.

Britney Spears op het podium!

Britney Spears is een beroemde zangeres en heeft al vele hits op haar naam staan maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan op het podium.

Hee, help me ff ik ben op zoek naar het warmste plekje

Deze kat is op zoek naar het warmste plekje van de kamer en inspecteert dan ook werkelijk alle plekjes grondig.

Maak iets moois van een saai zwart badpak

Hoe maak je iets moois van een saai zwart badpak? Geef Adam Saaks een schaar en hij maakt werkelijk een heel mooi en sexy badpak.

Jennifer Garner.... super sexy

Jennifer Garner is te gast bij Conan. Deze talkshowhost zet Jennifer op haar plaats als zij hem probeerd te corrigeren.

Performen met een verborgen seks speeltje!!!

Deze vrouw moet op het podium een tekst voorlezen terwijl iemand anders met de afstandbediening mag spelen van haar seks speeltje.

Takio drummen is best sexy!!

Bij drummen denk je automatisch aan een man achter een drumstel. Als je eenmaal het Taiko drummen in Thailand hebt gezien denk je nooit meer aan iets anders.

De boerka voor de vrouw ;-)

De boerka is voor de moslim vrouw. Zij moet volledig gesluierd zijn om haar dagelijkse dingen buitens huis te doen. Deze vrouwen zijn gesluierd maar niet volledig. Er zijn genoeg mannen die een glimp van de vrouwen opvangen.

Erotische verhalen met een twist

Heel zachtjes kom je 's nachts naar me toe. Je betast al mijn naakte plekken. Tot je de plek hebt gevonden en begint te zuigen. Je vindt het heerlijk.

Zin in en spannende date?

De eerste keer is nooit makkelijk.

Ben je alleen en wil je eens iets spannends uit proberen, wacht dan niet langer en kijk hier of er een mooie dame bij zit....