Naakt poseren

7 januari 2010 geplaatst

Deze foto's van mooie vrouwen zijn een waar kunstwerk.


Kim Kardashian's metamorfose

Kim Kardashian is een schoonheid maar dit is te danken aan plastische chirurgie! Er is geen lichaamsdeel meer wat niet is aangeraakt door een plastisch chirurg!

Anetta Keys

Anetta Keys is gewoon een fantastisch mooie meid ! Lekkere kleine tietjes, mooi smoeltje, mooi kontje en mooie voetjes ! Gewoon de bom ze is wel een weekje ruzie waard.

Een Limburger koopt een bril

Er komt een Limburger een brillenwinkel binnen en zegt:"Dag mevrouw, ich spaar briellen heef u noch wat biezoonders?" "Jazeker," zegt de verkoopster.

Toni Braxton verliest rokje tijdens optreden

Toni Braxton is een echte rasartiest want ze zingt gewoon door als haar rokje afzakt en ze haar mooie ronde billen laat zien.

Yoga

Yoga "verbonden met het goddelijke". Yoga is een Hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen, om daarmee de vereniging met God te bereiken.

Tanga string

Tijdens een televisie uitzending komt de Belgische Tanja Dexters die Miss België van 1998 was met haar billen bloot voorbij gerend.

Brandweerslang rodeo voor de waaghals

Een nieuwe bezigheid vanuit Amerika. Brandweerslang rodeo is veruit het meest bizarre wat je kunt doen met een waterslang.

De helpende handen van twee duikers

Een vrouw doet mee aan het programma Wipe out. Ze moet de ladder opklimmen maar ze valt eraf. Daar komen de hulptroepen aan en dankzij deze twee mannen klimt ze wel naar boven.

Surfen is niet voor watjes

Als je denkt aan zon, zee en strand dan denk je aan strakke lichamen en mooie mensen. En als je het dan hebt over surfers die zijn meestal heel fit. Deze surfer moet wat vaker gaan trainen want hij is nog ver van een goddelijk lichaam.

Spreuken met een dikke vette knipoog!

Vrouwen letten op detail, mannen op taille. Alles wat omhoog gaat komt ook weer omlaag, behalve mijn gewicht. Bij vlagen ben ik geniaal, helaas is het hier altijd windstil.

Kop van Jut met blote billen.

Ik heb op dit moment een kop van jut te koop van 5 meter, er moeten wel nog enkele kleine reparaties aan gebeuren. Zo klinky de bel niet zo als het moet.

Geen sluier in ons land

Een petitie tegen het dragen van een sluier. Waarom men de islamitische sluier moet verbieden in België. Ik steun de beweging tegen het dragen van een sluier.

Mooi en lekker

De eerste keer is nooit makkelijk.

Voel je je eenzaam en heb je niets te doen, kom dan eens kijken bij deze mooie dames en wie weet heb je binnen no time een date