Naakt poseren

7 januari 2010 geplaatst

Deze foto's van mooie vrouwen zijn een waar kunstwerk.


Kim Kardashian's metamorfose

Kim Kardashian is een schoonheid maar dit is te danken aan plastische chirurgie! Er is geen lichaamsdeel meer wat niet is aangeraakt door een plastisch chirurg!

Anetta Keys

Anetta Keys is gewoon een fantastisch mooie meid ! Lekkere kleine tietjes, mooi smoeltje, mooi kontje en mooie voetjes ! Gewoon de bom ze is wel een weekje ruzie waard.

Een Limburger koopt een bril

Er komt een Limburger een brillenwinkel binnen en zegt:"Dag mevrouw, ich spaar briellen heef u noch wat biezoonders?" "Jazeker," zegt de verkoopster.

Yoga

Yoga "verbonden met het goddelijke". Yoga is een Hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen, om daarmee de vereniging met God te bereiken.

Tanga string

Tijdens een televisie uitzending komt de Belgische Tanja Dexters die Miss België van 1998 was met haar billen bloot voorbij gerend.

Spreuken met een dikke vette knipoog!

Vrouwen letten op detail, mannen op taille. Alles wat omhoog gaat komt ook weer omlaag, behalve mijn gewicht. Bij vlagen ben ik geniaal, helaas is het hier altijd windstil.

Kop van Jut met blote billen.

Ik heb op dit moment een kop van jut te koop van 5 meter, er moeten wel nog enkele kleine reparaties aan gebeuren. Zo klinky de bel niet zo als het moet.

Skinny jeans of naakt

De skinny jeans is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar deze jeans is wel heel erg skinny.

Surfen is niet voor watjes

Als je denkt aan zon, zee en strand dan denk je aan strakke lichamen en mooie mensen. En als je het dan hebt over surfers die zijn meestal heel fit. Deze surfer moet wat vaker gaan trainen want hij is nog ver van een goddelijk lichaam.

Amy Sue Cooper

Cyber Girl van het jaar 2005 is de Amerikaanse Amy Sue Cooper.

Geen sluier in ons land

Een petitie tegen het dragen van een sluier. Waarom men de islamitische sluier moet verbieden in België. Ik steun de beweging tegen het dragen van een sluier.

Mooie vakantie kiekjes

Zoals beloofd, om de gevoelens van sommigen onder jullie niet meer te kwetsen, zal ik geen dossiers met dubieuze humor meer versturen en ook geen naaktfoto's meer.

Zin in en spannende date?

De eerste keer is nooit makkelijk.

Ben je alleen en wil je eens iets spannends uit proberen, wacht dan niet langer en kijk hier of er een mooie dame bij zit....