Kleine ongelukken

11 juni 2010 geplaatst
Loading the player...

Of het nu tijdens het fietsen of het klussen is, een ongelukje kun je overal tegenkomen. Tijdens het skaten gebeuren ook veel ongelukken maar hier zie je dat ook een roltrap gevaarlijk kan zijn.


Juri van gelder

Juri van Gelder heeft gisteren de naam bekend gemaakt van zijn nieuwe product. De Gelderse Coke worst.

Damien Walters

Wat deze man doet is ongelofelijk. Het lijkt wel vlieg en stuntwerk. Hij oefent eerst in een gymzaal met dikke kussens en daarna gewoon buiten op straat zonder enige bescherming.

Turnen in China

We zien vaak topatleten op een wk of een Olympische spelen. Turnen is ook een populaire sport. Deze Chinese kinderen krijgen al op jonge leeftijd een strenge training.

Oma doet een achterwaartse salto

Oma houdt wel van en grapje en staat klaar om haar achterwaartse salto te laten zien.

Super lenig

Vol met smacht zit deze kerel te wachten op de wilde nacht die hij gaat beleven. Hij wist natuurlijk niet van te voren dat de vrouw onder turnen zit.

Een goed verende plank

Als turner verwacht je dat al het materiaal wat je gebruikt in goede staat is. Deze man staat klaar voor zijn sprong. Hij moet een mooie sprong maken voor een goede score.

Een lenig meisje met een bal!

Het meisje moet turnen met de bal. Ze is ontzettend lenig en de bal lijkt wel een verlengstuk van haar lichaam. Als ze klaar is met haar kuur krijgt ze een groot applaus.

Turnen een levensgevaarlijke sport!!!

Hier het bewijs dat turnen op toestellen een gevaarlijke sport kan zijn en dat er regelmatig wat botten worden gebroken.

Turnen is leuk

Als beoefenaar van de turnsport moet je van vele markten thuis zijn. Je moet lenig zijn en vooral veel lef hebben en tegen een stootje kunnen.

Sporten

Klik op de verschillende sporten, je hebt een keuze uit; zwemmen, turnen, paardensport, volley en nog veel meer. Het zijn allemaal sporten die beoefend worden door naakte vrouwen.

Stieren turnen

Geef mij maar het echte werk met een rode doek en een zwaard.

Vier mannen met geweldige show!

Vier mooie mannen laten zien wat ze allemaal kunnen op een trampoline en dat met die goddelijke lichamen.

Mooi en lekker

De eerste keer is nooit makkelijk.

Voel je je eenzaam en heb je niets te doen, kom dan eens kijken bij deze mooie dames en wie weet heb je binnen no time een date