Kleine ongelukken

11 juni 2010 geplaatst
Loading the player...

Of het nu tijdens het fietsen of het klussen is, een ongelukje kun je overal tegenkomen. Tijdens het skaten gebeuren ook veel ongelukken maar hier zie je dat ook een roltrap gevaarlijk kan zijn.


Juri van gelder

Juri van Gelder heeft gisteren de naam bekend gemaakt van zijn nieuwe product. De Gelderse Coke worst.

Wat een coach!!! Wat een redding!!!

De man is vast de beste trainer/coach die er bestaat... hij vangt de turnster in de lucht en landt daarbij op een hele spectaculaire manier!

Damien Walters een echte durfal!!!

Wat deze man doet is ongelofelijk. Het lijkt wel vlieg en stuntwerk. Hij oefent eerst in een gymzaal met dikke kussens en daarna gewoon buiten op straat zonder enige bescherming.

Dat deze sporten zo gevaarlijk konden zijn.....

Sporten is gezond... dat wordt tenminste altijd gezegd maar bij het zien van deze beelden kun je je afvragen of dat werkelijk zo is.

Wat kan er eigenlijk gebeuren...? Niks toch.. het is helemaal veilig

Soms heb je mensen die denken dat hun niks kan gebeuren er ze doen dan ook de gekste dingen en natuurlijk ook hele domme dingen.

Turnen in China

We zien vaak topatleten op een wk of een Olympische spelen. Turnen is ook een populaire sport. Deze Chinese kinderen krijgen al op jonge leeftijd een strenge training.

Super lenig

Vol met smacht zit deze kerel te wachten op de wilde nacht die hij gaat beleven. Hij wist natuurlijk niet van te voren dat de vrouw onder turnen zit.

Oma doet een achterwaartse salto

Oma houdt wel van en grapje en staat klaar om haar achterwaartse salto te laten zien.

Een goed verende plank

Als turner verwacht je dat al het materiaal wat je gebruikt in goede staat is. Deze man staat klaar voor zijn sprong. Hij moet een mooie sprong maken voor een goede score.

Een lenig meisje met een bal!

Het meisje moet turnen met de bal. Ze is ontzettend lenig en de bal lijkt wel een verlengstuk van haar lichaam. Als ze klaar is met haar kuur krijgt ze een groot applaus.

Turnen is leuk

Als beoefenaar van de turnsport moet je van vele markten thuis zijn. Je moet lenig zijn en vooral veel lef hebben en tegen een stootje kunnen.

Sporten

Klik op de verschillende sporten, je hebt een keuze uit; zwemmen, turnen, paardensport, volley en nog veel meer. Het zijn allemaal sporten die beoefend worden door naakte vrouwen.

Mooi en lekker

De eerste keer is nooit makkelijk.

Voel je je eenzaam en heb je niets te doen, kom dan eens kijken bij deze mooie dames en wie weet heb je binnen no time een date