Kleine ongelukken

11 juni 2010 geplaatst
Loading the player...

Of het nu tijdens het fietsen of het klussen is, een ongelukje kun je overal tegenkomen. Tijdens het skaten gebeuren ook veel ongelukken maar hier zie je dat ook een roltrap gevaarlijk kan zijn.


Turnen is leuk

Deze jongen laat zien dat turnen zeker niet voor watjes of voor slappelingen is. Probeer dit niet thuis want dan gebeuren er ongelukken.

Turnen

Turnen is een moeilijke sport en vraagt om extreme lenigheid. Deze oefening met de bal is bijzonder goed en knap uitgevoerd.

Turnen voor vrouwen

Een van de toestellen waar vrouwen op turnen is de brug met ongelijke leggers. Deze bijzondere vrouw laat haar kunsten zien.

Turnen is cool

Je kunt heel wat kunsten laten zien op de lange mat. Deze jongen heeft de snelheid en de soepelheid voor dit soort salto's.

Turnen een levensgevaarlijke sport!!!

Hier het bewijs dat turnen op toestellen een gevaarlijke sport kan zijn en dat er regelmatig wat botten worden gebroken.

Turnen in China

We zien vaak topatleten op een wk of een Olympische spelen. Turnen is ook een populaire sport. Deze Chinese kinderen krijgen al op jonge leeftijd een strenge training.

Turnen op het strand is spectaculair!!!

Deze man heeft wel heel veel lef. Hij neemt een aanloop en maakt verschillende salto's en dit allemaal in sneltrein vaart naar beneden.

Turnen is leuk

Als beoefenaar van de turnsport moet je van vele markten thuis zijn. Je moet lenig zijn en vooral veel lef hebben en tegen een stootje kunnen.

Een lenig meisje met een bal!

Het meisje moet turnen met de bal. Ze is ontzettend lenig en de bal lijkt wel een verlengstuk van haar lichaam. Als ze klaar is met haar kuur krijgt ze een groot applaus.

Super lenig

Vol met smacht zit deze kerel te wachten op de wilde nacht die hij gaat beleven. Hij wist natuurlijk niet van te voren dat de vrouw onder turnen zit.

Sterke jongen

Deze kleine jongen heeft al heel veel sterke spieren. Hij hangt of staat zijwaarts aan een paal en doet dit ook bijna twee minuten lang.

Dolle stier

deze stier kan meer dan alleen maar vechten. hij kan zo op turnen.

Mooi en lekker

De eerste keer is nooit makkelijk.

Voel je je eenzaam en heb je niets te doen, kom dan eens kijken bij deze mooie dames en wie weet heb je binnen no time een date

Net69