Verborgen camera

5 oktober 2010 geplaatst
Loading the player...

Tijdens een verborgen camera grap worden vrouwen getrakteerd op een gratis drankje van een mannelijke aanbidder. Als ze zien dat het nog maar een klein jongetje is moeten ze lachen. Dan komt zijn vriendin terug en zij wordt boos en sleept de jongen aan zijn oren weg.


Sterretjes tatoeren

Het meisje beweert dat ze aanvankelijk drie sterretjes wou laten tatoeëren naast haar ogen, maar viel naar eigen zeggen in slaap.

Een dikke laag foundation op je gezicht

Dit arme meisje heeft last van heel veel grote puisten, ze heeft een dikke laag foundation nodig om het weg te werken.

Chips

Dit meisje zich te irriteren aan de jongen die naast haar in de bus luidruchtig een zak chips leeg zit te eten.

Kleien

Hier een demonstratie hoe je moet mok trekken. We bedoelen natuurlijk kleien. De dame laat zien hoe je een handvat van een mok moet kleien. Ze doet dit op een dubbelzinnige manier.

Kijk altijd uit naar wie je je sms berichtje stuurt!!!

Een dochter stuurt in een sms berichtje dat ze geen maagd meer is! Helaas voor haar krijgt niet haar vriendin het berichtje maar haar vader!!!

Basketballer John Wall is in tranen.

John Wall is in tranen na het overlijden van een fan. Dit kleine meisje is overleden aan leukemie.

Goede manieren

Tijdens de les `goede manieren´ vroeg de lerares aan de leerlingen, `Michel, als je een meisje van gegoede familie die zeer deftig is opgevoed, het hof maakt en je tijdens een intiem diner naar het toilet moet.

Dierenliefde hamster

Er wordt een nieuw tapijt gelegd in de slaapkamer van een lief klein meisje dat haar hamster kwijt is. De man die het tapijt heeft gelegd komt erachter dat hij zijn shag niet meer kan vinden en ziet een bult in het tapijt.

Garnalen pellen

En man zit in de trein met een zak roze garnalen. Een meisje wat tegenover hem zit krijg genoeg van het gesmak van de man.

Naakt

Een potlood venter is op zoek naar een slachtoffer maar had niet verwacht dat deze vrouw hem eens een koekje van eigen deeg zou geven en hij komt dan ook van een koude kermis thuis.

Benzine pomp

Een vrouwtje met een wollen trui aan gooit haar auto vol met benzine niet nadenkend dat de trui statische elektriciteit kan opbouwen.

He schon wijveken

Temidden in de Vlaojnders weggestoken tessen de sparrebossn Ligt 'r een klen derpke.

Mooi en lekker

De eerste keer is nooit makkelijk.

Voel je je eenzaam en heb je niets te doen, kom dan eens kijken bij deze mooie dames en wie weet heb je binnen no time een date