Verborgen camera

5 oktober 2010 geplaatst
Loading the player...

Tijdens een verborgen camera grap worden vrouwen getrakteerd op een gratis drankje van een mannelijke aanbidder. Als ze zien dat het nog maar een klein jongetje is moeten ze lachen. Dan komt zijn vriendin terug en zij wordt boos en sleept de jongen aan zijn oren weg.


Twee jongens en een meisje...

Je zit aan tafel met een mooi meisje en dan komt ineens je vriend binnen lopen. Hij eist alle aandacht op en je kunt alleen maar toekijken.

Verkeerd verbonden

Een meisje komt de wachtkamer binnen lopen en gaat tegenover de jongen zitten. plots gaat haar telefoon maar ze pakt het verkeerde uit haar tas.

Klein meisje slaat hard

Dit kleine meisje van 9 jaar oud kan harder slaan dan menig volwassen man.

Meisje in auto

Dit kleine meisje is niet bang in de auto, ook niet als haar vader het gas helemaal in drukt.

Meisje kan goed boeren

Als je een lesje wil in boeren moet je zeker naar dit meisje kijken en luisteren.

Dierenliefde hamster

Er wordt een nieuw tapijt gelegd in de slaapkamer van een lief klein meisje dat haar hamster kwijt is. De man die het tapijt heeft gelegd komt erachter dat hij zijn shag niet meer kan vinden en ziet een bult in het tapijt.

Jongen brengt meisje naar huis

De jongen brengt het meisje naar huis in de auto van haar vader. Het meisje kan bijna niet geloven dat haar vader dat heeft gedaan.

Mooi meisje

Dit jonge meisje heeft waarschijnlijk een foto gemaakt met haar webcam. De volgende keer kan ze beter haar slaapkamerdeur dichtdoen zodat we alleen haar zien en niet haar moeder.

Mooi haar voor een jong meisje!!!

Bijzonder moment voor twee meisjes, één van de twee knipt haar haar af en doneert het zodat er een mooie pruik gemaakt kan worden voor een ander klein meisje.

Mooi meisje gaat de strijd aan

Dit mooie meisje gaat de strijd aan met een jongen. Ze laat haar billen zien en danst maar de jongen kan het beter.

Mooi meisje

Altijd leuk een meisje in de sneeuw en zeker als ze alleen maar een bikini aan heeft. Ze ziet er schattig uit met haar hoedje en zonnebril.

Klein meisje slaat hard

Dit kleine meisje slaat er flink op los. Haar trainer moet zorgen dat hij stevig op beide benen staat.

Mooi en lekker

De eerste keer is nooit makkelijk.

Voel je je eenzaam en heb je niets te doen, kom dan eens kijken bij deze mooie dames en wie weet heb je binnen no time een date