Mooie blote vrouwen

19 augustus 2016 geplaatst

Bijzondere foto's van mooie vrouwen. Ze zijn jong en mooi en bijna allemaal bloot.


Bree Olsen

Bree Olsen de Amerikaanse pornoster uit Texas is er niet van gediend als een reporter haar op straat aanspreekt ze gaat dan ook compleet door het lint.

Een Belg koopt een bril

Er komt een Belg bij een opticiën binnen en zegt tegen de verkoopster: "Dag mevrouw, ik spaar brillen. Hedde gij noch wa specioals?" "Jazeker," zegt de verkoopster, en geeft de Belg een bril om te passen.

De eerste biecht

Een oude priester gaat met pensioen en draagt zijn functie over aan zijn veel jongere en onervaren opvolger. Meteen de volgende dag moet hij zijn eerste biecht afnemen. Een jonge vrouw bezoekt het biechthokje en begint haar biecht

Een Limburger koopt een bril

Er komt een Limburger een brillenwinkel binnen en zegt:"Dag mevrouw, ich spaar briellen heef u noch wat biezoonders?" "Jazeker," zegt de verkoopster.

Vrijgezellenfeest met stripper.

Het vrijgezellenfeest is in volle gang en de drank vloeit rijkelijk. Nu komt dan eindelijk het hoogte punt van de avond een vrouwelijke stripper.

Naakt foto behang.... hele mooie muurbloempjes

Emma Hack laat vrouwen opgaan in behang. Dit zijn de mooiste muurbloempjes van Emma Hack.

Nationale damesploeg

De speelsters van de Franse nationale ploeg zijn het beu dat hun knappe prestaties geen weerklank vinden in de media dus gaan ze maar naakt voetballen.

Hoela hoep

Hoelahoepen is terug van weggeweest. De meeste meiden kennen het wel van vroeger , kijken wie er het beste kan hoelahoepen en wie het 't langst volhoudt maar dan naakt.

Ruitenwissers

Ik heb nieuwe ruitenwissers voor mijn auto gekocht. Ze zijn misschien een beetje groot en steken aan de zijkanten wat uit maar ze functioneren prima en ik vind het een lust voor het oog ze aan het werk te zien. Laatst ben ik de hele dag omgereden all

Slot machine

Welke man droomt er niet van om een persoonlijke gokmachine in zijn woonkamer te hebben die eruit ziet als een naakte vrouw en dan ook nog in nature uitbetaald.

Brievenbus

Een man heeft al meerdere malen op de bel gedrukt maar de vrouw des huizes staat onder de douche. En hoort op het laatste moment de bel en snelt naar de deur.

Naakt

Een potlood venter is op zoek naar een slachtoffer maar had niet verwacht dat deze vrouw hem eens een koekje van eigen deeg zou geven en hij komt dan ook van een koude kermis thuis.

Mooi en lekker

De eerste keer is nooit makkelijk.

Voel je je eenzaam en heb je niets te doen, kom dan eens kijken bij deze mooie dames en wie weet heb je binnen no time een date