Standjes

14 mei 2007 geplaatst

Zie hier de verschillende standjes die er zijn voor fijne seks.

Tags:

Net69

Buitenseks

Dit Nederlandse stelletje geilt erop om te stoppen langs de autoweg en dan snel flink te neuken en dan snel weer verder te rijden naar een andere locatie om weer hetzelfde te doen zonder betrapt te worden natuurlijk. Spannend hoor en creatief bedachte standjes zag ik :) speelduur: 47 minuten

Lach nog eens

Hier de beste standjes in bed en voordat je denkt het wordt vunzig, vergeet het maar. Mooi niet dus het zijn allemaal heerlijke standjes van honden en katten.

Standje

Het blijft moeilijk om al die standjes te leren, Als je ze nog niet kent.

Hot pusycat

Hete poesjes in hete standjes.

Katten streken

Grote katten, kleine katten ze zijn allemaal schattig. Sommige katten zijn zelfs gevaarlijk en andere zijn weer super klimmers. Dan zijn er nog de katten die zorgen voor de kleine ongelukjes.

Tien dingen

Als je in bed betrapt wordt met een andere vrouw dan zijn hier tien dingen die je beter niet kan doen.

Honden op straat

Je wilt wegrijden maar dat gaat niet omdat er honden voor je auto staan. Als je dan toetert worden de honden boos en slopen het nummerbord van je auto. Je pakt snel je nummerbord en stapt weer in de auto.

Dierenrijk

Allemaal leuke en grappige foto's van aardbewoners. Apen, olifanten, honden, katten en nog veel meer dieren.

Hond en kat

De liefde tussen mens en dier kan heel groot zijn maar ook de liefde tussen dieren kan groot zijn. Hier zie je de liefde tussen honden en katten.

Voor de liefhebber van katten

Dit is voor de echte kattenliefhebber. Ze zijn schattig, stout, lief, mooi en minder mooi maar ze zijn het waard om even te bekijken.

Een super illusie

Deze illusie heb je waarschijnlijk nog nooit gezien. De man gaat naar bed en zet zijn wekker nog even op de juiste tijd. Dan gaat hij slapen en trekt het deken over zijn hoofd. Als hij het deken weer openslaat zit er een mooie vrouw in zijn bed.

Roken

Nog even snel een pakje sigaretten halen en dan steek je er nog snel een op voordat je weer verder loopt, maar daar krijg je spijt van.

Mooi en lekker

De eerste keer is nooit makkelijk.

Voel je je eenzaam en heb je niets te doen, kom dan eens kijken bij deze mooie dames en wie weet heb je binnen no time een date